Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Strange MWI behaviour

Hi all,

I'm facing a problem with MWI (UNITY VM 2.4 / CCM 3.0.8)

When I leave a message to a user, his lamp goes on.

When he's listening to this message, the lamp goes off, but when on-hooking his phone, the lamp goes ON back again.

The message should be in 'read' mode so the lamp should stop, shouldn't it ?

If this user delete the message after reading it, the lamp goes OFF and stays OFF after on-hooking, which is the good behaviour.

Did I do something wrong ?

I would like to have the lamp goes off and stays off after reading my messages.

Thanks in advance

Manuel.

3 REPLIES
New Member

Re: Strange MWI behaviour

I have faced this exact problem several times... the first thing to check is to make sure that your MWI codes are correct in the Unity and CCM. If the TSP and the CCM both have the correct codes, then you are most likely looking at a User Training opportunity. Meaning, If the user listens to the whole message then gets intot the options menu, and skips to the next message without choosing the "To save this message press..." option, it will be retained as new, and not send the MWI Off code.

New Member

Re: Strange MWI behaviour

Do you mean that for every message I listen to, I have to answer the question 'keep , save, etc ... ?'

Otherwise, Unity will always considers my messages as new, and keep ly lamp ON ?

Manuel.

Re: Strange MWI behaviour

Yes, you need to either save or delete the message to have it marked as read.

85
Views
0
Helpful
3
Replies