Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

My NAM is no capturing anymore

Hi,

I have a Network Analysed Module in a switch, and strangly it is not capturing anymore. It´s meet the system requierment and it was working just fine 2 weeks ago, i have tried to clean up old capture, same issue. Error message i got is: "please check the NAM snmp to the switch", when i´m in the GUI in setup --> Switch parameters.

Does someone knows anything about this ?

Regards

Everyone's tags (4)
1 REPLY

Re: My NAM is no capturing anymore

Hi,

I have a Network Analysed Module in a switch, and strangly it is not capturing anymore. It´s meet the system requierment and it was working just fine 2 weeks ago, i have tried to clean up old capture, same issue. Error message i got is: "please check the NAM snmp to the switch", when i´m in the GUI in setup --> Switch parameters.

Does someone knows anything about this ?

Regards

Hi,

Try to check the parameter Wrap when Full and try capture and is snmp configuration is configured reagrding the switch community string in NAM.

http://www.cisco.com/en/US/products/sw/cscowork/ps2803/products_tech_note09186a00800948b5.shtml#topic1

Hope to Help !!

Ganesh.H

Remember to rate the helpful post

546
Views
0
Helpful
1
Replies