Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

2811 Terminal Server Configuration Issues

Hey,

i trying to set up a teminal server, 2811 with an HWIC-16A und two octo cables. Here is my config

ip host t9 2017 1.1.1.1

ip host t8 2016 1.1.1.1

ip host t7 2015 1.1.1.1

ip host t6 2014 1.1.1.1

ip host t5 2013 1.1.1.1

ip host t4 2012 1.1.1.1

ip host FR 2002 1.1.1.1

ip host R1 2003 1.1.1.1

ip host R2 2004 1.1.1.1

ip host R3 2005 1.1.1.1

ip host R4 2006 1.1.1.1

ip host R5 2007 1.1.1.1

ip host R6 2008 1.1.1.1

ip host t1 2009 1.1.1.1

ip host t2 2010 1.1.1.1

ip host t3 2011 1.1.1.1

!

line con 0

no exec

transport preferred telnet

transport output all

!

line 0/0/0 0/0/15

session-timeout 20  output

exec-timeout 0 0

transport preferred none

transport input telnet

transport output telnet

!

show line

   Tty Line Typ     Tx/Rx    A Modem  Roty AccO AccI  Uses  Noise Overruns  Int

      0    0 CTY              -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

      1    1 AUX  38400/38400 -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/0    2 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     2      0    0/0      -

  0/0/1    3 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/2    4 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/3    5 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/4    6 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/5    7 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/6    8 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/7    9 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/8   10 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

  0/0/9   11 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

0/0/10   12 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

0/0/11   13 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

0/0/12   14 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      0    0/0      -

0/0/13   15 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     1      0    0/0      -

*0/0/14   16 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      1 209546/0      -

0/0/15   17 TTY   9600/9600  -    -      -    -    -     0      1    0/0      -

My problem is, sometimes i can connect and sometimes not. It seems the connection is established but i don't get a prompt von the target device.

this one for example works fine.

any ideas? The target devices are cisco 2811 and cisco catalysts 3560.

regards & thanks in advanced

alex

1 REPLY

2811 Terminal Server Configuration Issues

Using X-on/X-off is a typical cause for this behavior.

Try to disable flowcontrol. (flowcontrol none or hardware)

regards,

Leo

1257
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content