Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

3524xl hardware problem

When I power up, it goes to amber on RPS plus amber on ports 1,3,7,etc. If I open it and replug the power connections from the mounted power supply it will boot up fine once or twice, but then it goes back to amber. I get no comms on the con port when it goes amber.

I can't find anything on troubleshooting the hardware more than the status LED's. What do the amber port lights mean when I have nothing plugged into any of the ports. Or does anybody have other suggestions. This is for my home lab, anything to make it work, doesn't have to be enterprise ready.

2 REPLIES
VIP Purple

Re: 3524xl hardware problem

Hello,

can you post the output of the commands:

show post

show env

Regards,

Georg

New Member

Re: 3524xl hardware problem

I'm not familiar with show env. My image is 120-5.4.WC.1. Is that from a newer version?

catalyst_3500_1#show post

Passed

catalyst_3500_1#show env

^

% Invalid input detected at '^' marker.

catalyst_3500_1#

Thanks for replying, I didn't expect anyone to step up to a hardware diag. Post always passes after I reseat the power, but when I have amber lights, it will not communication with the console.

161
Views
0
Helpful
2
Replies