Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Access Server icmp problem

Hello,

I recently installed a 16AM on a 2610 router.

I configured the async 33 interface to accept incoming call everything is ok but after connected (using my laptop modem) I can't ping outside the Ethernet inteface.

I enabled routing and directed-broadcast on the eth and async33 interface ... but no way to make it ping the internal lan interface.

What should be the "state-of-the-art" configuration to dial-in into a LAN ??

Thanks in advance

Regards

Dan

  • Other Network Infrastructure Subjects
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: Access Server icmp problem

async configuration...

line 1

modem autoconfigure discovery

modem inout

transport input all

login local

autoselect ppp

int async 1

ip unnumbered e 0

enc ppp

async mode interactive

peer default ip address xxx.xxx.xxx.xxx

If your laptop has got ip address which is from your ethernet lan, you are not able to ping your ethernet ip address that might be some problem.

3 REPLIES
New Member

Re: Access Server icmp problem

async configuration...

line 1

modem autoconfigure discovery

modem inout

transport input all

login local

autoselect ppp

int async 1

ip unnumbered e 0

enc ppp

async mode interactive

peer default ip address xxx.xxx.xxx.xxx

If your laptop has got ip address which is from your ethernet lan, you are not able to ping your ethernet ip address that might be some problem.

New Member

Re: Access Server icmp problem

I have the same problem but instead a Ethernet interface I have a Token Ring Interface, so you still having the problem? How you resolve it? I´m with the same problem but I don´t know how to solve it!

New Member

Re: Access Server icmp problem

The problem was in the static routing table.

I had to include all interface's networks manually.

Regards

Dan

112
Views
0
Helpful
3
Replies