Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cat 3550 - Problems with running CMS after restoring IOS image

Hello!

I've got a problem. I restored 3550 IOS and CMS to the Flash memory

by using TFTP Cisco server and by using .tar image file. I'm not sure that

the 'new' Flash file system is correct. I mean : structure of directories

and files in flash: including CMS file system ( subdirectory /HTML ).

I could properly reinitialize switch and did simple pre-configuration

options with saving that to the startup-config. Then I reloaded switch a few

times and basically everything is O.K.

But I can't to get now CMS session from a few PCs from which I could

login to CMS earlier - before deleting all the Flash memory content.

I'm afraid that the 'set parameters - environment variables' can also be

incorrect. And because of that I'm not sure that the transfer and/or

decompessing of .tar image file has done properly.

If anyone can help me and send to me fragments of screenshots of the

Flash memory contents (lists of files with their sizes ,directories with

their content (for example in a one or a few text files) I would be very grateful.

Then I would compare proper file system with mine and eventually do

any corrections. By the way - my machine is Catalyst 3550 48fast ports+

2 GBIC ports - with EMI version of software, IOS 12.1(12c)EA1-

- the new version. Earlier I had IOS 12.1(11r)EA1.

Waiting for help - WojtekW - woj777@poczta.onet.pl

1 REPLY
New Member

Re: Cat 3550 - Problems with running CMS after restoring IOS ima

I am using a 3550 with version 12.1(12c)EA1. I have e-mailed you the contents of my flash.

218
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content