Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Catalyst 4006 Module Fault

After a recent power outage, a 4006 switch showed all connected ports "faulty" on blade 5; this blade is MT-RJ. The rest of the switch modules were working okay, so I performed a reset on blade 5, which restored the port connections.

Has anyone else encoutered this? Should I be concerned?

Thanks in advance.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: Catalyst 4006 Module Fault

You are running 6.1(1) which was the first release on and is no more on CCO. I suggest that you upgrade to 6.4(1), set the diaglevel to complete and reset

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: Catalyst 4006 Module Fault

Can you paste the output of sh version. Also upgrade to latest 5.5(x) which is 5.5(18) or 6.4(1) as these versions have more intensive diagnostics. Also set the test level to complete using "set test diaglevel complete" command and reset the switch to check for any flaky hardware

New Member

Re: Catalyst 4006 Module Fault

This is the output of "sh ver"

4006> (enable) sho ver

WS-C4006 Software, Version NmpSW: 6.1(1)

Copyright (c) 1995-2000 by Cisco Systems, Inc.

NMP S/W compiled on Sep 30 2000, 12:25:52

GSP S/W compiled on Sep 28 2000, 18:28:28

System Bootstrap Version: 5.4(1)

Hardware Version: 3.2 Model: WS-C4006 Serial #: JAB05450CCF

Mod Port Model Serial # Versions

--- ---- ---------- -------------------- ---------------------------------

1 2 WS-X4013 JAB05450CCF Hw : 3.2

Gsp: 6.1(1.0)

Nmp: 6.1(1)

3 34 WS-X4232-GB-RJ JAE05310165 Hw : 2.3

5 24 WS-X4124-FX-MT JAE0548048V Hw : 1.6

DRAM FLASH NVRAM

Module Total Used Free Total Used Free Total Used Free

------ ------- ------- ------- ------- ------- ------- ----- ----- -----

1 65536K 30726K 34810K 16384K 4881K 11503K 480K 183K 297K

Uptime is 5 days, 21 hours, 37 minutes

4006> (enable)

Cisco Employee

Re: Catalyst 4006 Module Fault

You are running 6.1(1) which was the first release on and is no more on CCO. I suggest that you upgrade to 6.4(1), set the diaglevel to complete and reset

207
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content