Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CSM - Pings dropping out

Hi,

Its been a long day....

We have a 6509, with FWSM operating in transparent bridging mode and have CSM configured in one arm mode.

We are seeing very mixed results, load balancing appears to work however when we ping the VIP address from the servers sometimes (intermittently) we see a batch of 6 pings failing, followed by approx 30 successful, followed by 6 failing (its always 6).......

Our code is:

Mod Card Hw Fw Sw

--- ---------------------------------- ------ ------------ ------------

1 Firewall Module 3.0 7.2(1) 2.3(2)

2 Firewall Module 3.0 7.2(1) 2.3(2)

3 Content Switching Module 1.7 4.2(2)

4 Content Switching Module 1.7 4.2(2)

5 Supervisor Engine 720 4.4 8.1(3) 12.2(18)SXD5

We have found that by taking real servers out of service and back inservice that the pings sometimes start working, removong and adding our policy routing also sometimes fixes it. There doesn't seem to be any pattern.

Has anybody seen this before? I'll try and get configs for tomorrow.

Thanks.

1 REPLY
New Member

Re: CSM - Pings dropping out

This matter is now resolved.

We found that by adding probes everything worked fine.

We did initially try probes but couldn't get them to work - because we added an IP address to the probe config...We also needed to set recover as the default didn't seem to recover.

Thanks.

82
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content