Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

CSS 11000 routing problem

Hi,

I have a CSS 11000 and here's the problem.

Switch IP is 172.16.40.2

Two servers behind the switch with following information

Server1 IP 172.16.40.4

Server2 IP 172.16.40.8

I set up a rule called SURV01.

i set up a virtual ip of 172.16.40.50

I set up two services called Server1 and Server2.

I activated the services.

I added the two services to the rule.

I activated the rule.

the individual servers can be accessed directly from the outside using their direct ips, but the rule isn't working. meaning i can ping 172.16.40.4 and 172.16.40.8 but when i try to ping 172.16.40.50 I get nothing. As well the http requests work individually but not on the virtual.

i have a pix firewall in front of the pix with a static translation for all of the servers as well as the virtual ip. i have icmp allowed as well as http.

there is a line when doing a show ip route that shows

CS50(config)# show ip route

prefix/length next hop if type proto age metric

------------------ --------------- ---- ------ -------- ---------- -----------

1.0.0.0/8 1.1.1.1 10 mgmt local -- --

172.16.40.0/24 172.16.40.2 1024 local local 156577 0

CS50(config)#

personally i think this is suppose to be 172.16.40.0 172.16.40.1 noting that my firewall interface is 40.1 and the CSS is 40.2 but I could be wrong and it won't let me change it.

any suggestions would be greatly appreciated.

dave

1 REPLY
Bronze

Re: CSS 11000 routing problem

Looks like the CSS needs a default route.

76
Views
0
Helpful
1
Replies