Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ctalyst routing problem

i have a catalyst 3550 and i need that 2 network comunicate

c3550-12t#sh run

Building configuration...

Current configuration : 1258 bytes

!

version 12.1

no service pad

service timestamps debug uptime

service timestamps log uptime

no service password-encryption

!

hostname c3550-12t

!

enable secret 5 $1$8OO4$3pEP2zF6aRMQgSQdDepBo.

enable password ciscocreape

!

ip subnet-zero

ip routing

!

spanning-tree extend system-id

!

!

!

interface GigabitEthernet0/1

no switchport

ip address 193.50.178.15 255.255.255.128

!

interface GigabitEthernet0/2

no switchport

no ip address

!

interface GigabitEthernet0/3

no ip address

!

interface GigabitEthernet0/4

no ip address

!

interface GigabitEthernet0/5

no ip address

!

interface GigabitEthernet0/6

no switchport

ip address 192.168.0.66 255.255.255.192

I returned these orders :

#router ip

#router static

#ip route 192.168.0.64 255.255.255.192 gigabitEthernet 0/6

#ip route 193.50.178.0 255.255.255.128 gigabitethernet 0/1

1 REPLY
New Member

Re: ctalyst routing problem

Correa - you will not need the static routes added, as they are directly connected networks. How are you testing to see whether or not the interfaces are working? The config is basic and looks fine. It may be how you're testing that is not showing a true result. Post your setup (pc-router-pc) and assigned IPs/gateways and we can move forward from there...

-Bo

80
Views
0
Helpful
1
Replies