Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

NetBios session doesn't established

Hi !

We have moved server from one network to another, and want the client in old network can access server in new net using the ip address of the server in the old network, (like in the Using NAT During a Network Transition from

http://www.cisco.com/en/US/customer/tech/tk648/tk361/technologies_tech_note09186a0080094e77.shtml)

I can ping and trace the server in the new net from the old net, using the old ip address of the server.

But when I try to map network drive from the old net through

net use s: \\old ip\share,

I receive message "network path not found"

  • Other Network Infrastructure Subjects
4 REPLIES
Silver

Re: NetBios session doesn't established

on the gateway router interfaces place either of the following commands:

ip helper-address xx.xx.xx.xx (IP address of the renmote server).

ip forward-protocol udp (This forwards UDP packets past your router.)

Try these out....

New Member

Re: NetBios session doesn't established

Thanks. I placed this commands, but this doesn't solve the problem

Silver

Re: NetBios session doesn't established

Do you have any access-lists between these two servers? Can you send a configuration of the router or routers in between the servers.That would be more helpful...Thanks...

New Member

Re: NetBios session doesn't established

I would also like to see the resolution to this one, when i tried this in a test environment all the natting command did was put an additional alias address on the router interface, the ping replies i was getting were from the router not the server.

135
Views
0
Helpful
4
Replies
This widget could not be displayed.