Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

New Switch Doesn't Show in Cluster Manager

I added 4 new switches to the LAN but only 3 show up in Cluster Manager. They're all configured the same except with different IP addresses.

Any suggestions on how to get the rogue to show up?

Tony

4 REPLIES
VIP Purple

Re: New Switch Doesn't Show in Cluster Manager

Hello Tony,

what switches are those ? 2900, 3500, 3550 ? Not sure what you have already tried, but are you using the correct username/password ? Is the HTTP port set to 80 ?

Does the HTML directory on the switch have all of the necessary files ?

Check this link for further troubleshooting info:

Troubleshooting Cisco Visual Switch Manager or Cluster Management Suite Access on the Catalyst 2900 XL/3500 XL/2950/3550 Switch

http://www.cisco.com/en/US/partner/products/hw/switches/ps607/products_tech_note09186a0080094709.shtml

Regards,

GP

New Member

Re: New Switch Doesn't Show in Cluster Manager

The switches are C-2950s. I can telnet to the switch fine. I can also manage the switch via the web interface. All the switches have the same password.

I've compared the config of the one switch that doesn't show up in CM to the ones that do and they're the same with the exception of the unique IP addresses of each.

?????

Tony

New Member

Re: New Switch Doesn't Show in Cluster Manager

Check the VTP domain and passwordon the new switches.

New Member

Re: New Switch Doesn't Show in Cluster Manager

VTP domain and passwords are not configured on any of the switches.

105
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content