Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NM-8B-S/T disconnects after 10 minutes.

Guys,

I have a scenario where a C3640 with a NM-8B-S/T connects to a C1600 via ISDN. The ISDN connection works 100% until we get an IDREQ from the Exchange (every 10 minutes), once the IDRP has been sent back, the exchange drops the call with a IDREM message.

Below is a simpliefied outline of the events before the line disconnects.

RX <- IDREQ 127

TX -> IDRP <TEI>

RX <- IDREQ 127

TX -> IDRP <TEI>

RX <-IDREM <TEI>

RX <-IDREM <TEI>

The strange part is that with a WIC1B-S/T in the 3640 the call never disconnects. EIGRP has been setup to keep the call open indefinately (in my lab).

Any suggestions why the NM-8B-S/T would drop and the WIC not ? The C1600 also doesn't cause a drop of the line. IOS ranging from 12.2, 12.2(15)T10 and 12.3 have been tested but with no luck. Only NT2a's cause this problem, older NT1's without the additional analogue ports doesn't cause this.

Thanks,

Ingo #11915

2 REPLIES
Bronze

Re: NM-8B-S/T disconnects after 10 minutes.

If you have access to Bug toolkit, you can check if this is a known issue.

New Member

Re: NM-8B-S/T disconnects after 10 minutes.

I have searched bug toolkit without any luck. I subsequently opened a TAC case to investigate this problem.

76
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content