Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

RME configuration archive and Cat1900 / CORBA error

Hello all,

I have RME 3.4 with IDU 4 on Solaris 8 with latest 8_Recommended patch's. The problem, is that when trying to fetch configurations from catalyst 1900 it fails. I tried it manually with "cwconfig" as per cisco paper, and added the -l (for logging). Here is the resulting messages:

===SNIP

bash-2.03# ./cwconfig get -u xxx -p xxx -l /tmp/cwconfig.log -device 192.168.220.4

* Warning * The -p option is highly insecure and *not* recommended.

* Warning * See -u option for more details.

bash-2.03# more /tmp/cwconfig.log

* Error * (192.168.220.4) Server Runtime Error:org.omg.CORBA.UNKNOWN: minor code: 0 completed: No

Cause : null

Action: null

SUMMARY

Failed 192.168.220.4

Started: Tue Aug 19 12:15:02 GMT+00:00 2003

Ended : Tue Aug 19 12:15:28 GMT+00:00 2003

bash-2.03#

===SNIP

As you can see, it seems to be some kind of problem with CORBA and the way that RME gets the config from the 1900's.

With all the others (cat2900, cat2950, cat3550, cat6000, rt7500, rt3745, ls1010, cat8510, etc...) it works. I assume that it is using RCP or TFTP for the latest, and with 1900 only can do TELNET witch is failing.

By the way, i've already altered th /etc/hosts files and put the "real" hostname in first place before the localhost line (some JAVA bug mencioned on cisco paper)

Thanks for your time, sorry for seach a long post, but i have bumped the wall with this one...

Regards

Anyone ?

1 REPLY
New Member

Re: RME configuration archive and Cat1900 / CORBA error

There is a similar know bug CSCin47056 in the bugtool kit on www.cisco.com . Not sure how to find a workaround for this.

80
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content