Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

switch didn't work for several minutes

A switch in a network didn't work for several minutes

several times this week. And there are some log

information as followed:

" 2004-02-18 11:25:53 Local7.Critical Feb 18 11:23:48

%MGMT-2-SESSION_FAIL:Out of telnet processes. Try later.

2004-02-18 11:26:54 Local7.Alert 2004 Feb 18 11:24:49

%KERNEL-1-CREATEPROCESSFAILED:Error in creating process: Unavailable

free stack; stack type: 2; Name: tnetproc"

I have found the explanation about these log informatin but there doesn't say how to fix this

problem. Please me some advice.

5 REPLIES

Re: switch didn't work for several minutes

Hi,

what IOS version are you running?

Have you checked free memory?

Regards,

Milan

New Member

Re: switch didn't work for several minutes

CATOS 7.6(5)

free memeory is sufficient

New Member

Re: switch didn't work for several minutes

what hardware?

New Member

Re: switch didn't work for several minutes

1 1 2 1000BaseX Supervisor WS-X6K-SUP2-2GE yes ok

15 1 1 Multilayer Switch Feature WS-F6K-MSFC2 no ok

2 2 2 1000BaseX Supervisor WS-X6K-SUP2-2GE yes standby

16 2 1 Multilayer Switch Feature WS-F6K-MSFC2 no ok

3 3 8 1000BaseX Ethernet WS-X6408A-GBIC no ok

4 4 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok

5 5 0 Switch Fabric Module WS-C6500-SFM no ok

6 6 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok

New Member

Re: switch didn't work for several minutes

Actually the recommended action for both these failure messages is to contact your tech support rep. I'd call and open a trouble ticket for this.

110
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content