Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Telnet failed from CampusManager 3.2

Hey,

i have installed CW2K 5th Ed. on Solaris 8 plus CM3.2. On the solaris server i use Netscape 4.75 with plugin 1.3.1-b24. In the topology services window i tried with a right mouse click on a router icon to open a telnet session. But it fails with the message: "Netscape subprocess diagnostics (stdout/stderr): _ne: No such file or directory"

What could be the reason for this? Any ideas?? It is a new installation of solaris8 with the appropriate and recommended patches.

Greetings,

Ben

3 REPLIES
Blue

Re: Telnet failed from CampusManager 3.2

For 5th Ed per:

http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/product/rtrmgmt/cw2000/cw2000_d/5steditn/ig_sol/prereq.htm#xtocid3 you need

Netscape Navigator 4.76 (if you are using the desktop on the server system).

For Solaris, use Netscape Navigator downloaded from Sunsite only. Also, plugin required is 1.3.1 only. 1.3.1_xx will not work properly. Lastly, the error message seems to indicate a browser problem than a issue with the application.

New Member

Re: Telnet failed from CampusManager 3.2

Thanks for your suggestion,

now i have updated to Netscape version 4.76. But unfortunately its the behavior as before.

Do anyone have another idea??

Thanks in advance,

Ben

New Member

Re: Telnet failed from CampusManager 3.2

Hey,

finally i solved the problem! Yes!!

I put the path to xterm in the .profile and it worked, jeah!

Bye,

Ben

93
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content