Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

The change of line speed

I've specified the speed of one line to 9600 using the command "speed 9600".

But when I show running-config,I find the speed is changing anormaly.

anyone can tell me the possible reason?

thanks

3 REPLIES
Bronze

Re: The change of line speed

I am not sure what you mean when you say "the speed is changing anormaly". Please re-post to this forum with the output of the show run that is related to this problem.

New Member

Re: The change of line speed

I have only issued the command "speed 9600".

This is the result of "show run"

the first time

"line 35

autoselect during-login

autoselect ppp

modem Dialin

modem autoconfigure discovery

transport input all

stopbits 1

speed 57600/£¿

flowcontrol hardware"

the 2nd time

"line 35

autoselect during-login

autoselect ppp

modem Dialin

modem autoconfigure discovery

transport input all

stopbits 1

speed 115200/?

flowcontrol hardware"

I have used an exterior MODEM.Something wrong with it?

Gold

Re: The change of line speed

The "modem autoconfigure discovery" command causes the router to try to discover the modem by using AT commands, and it will cycle through all supported port speeds until it gets a response.

If you see this happening continuously, and you have a modem hooked up to this port, you need to check your connections and/or dip switch settings on the modem, because the router can't find it.

135
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content