Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ASA 5510 Error in config

After I upgraded my ASA to v7.0(4) I noticed an error in the running-config "ERROR: Command requires failover license" so I removed the the monitor-interface commands and saved to mem but the error statements stayed in the running-config. I then copied the startup-config to my tftp server removed the error statements and then copied it back. I reloaded the ASA and these same error message came back. I did a "show start err" and it returned no errors. Can someone tell me how to get these messages out of my config.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: ASA 5510 Error in config

You're running into a cosmetic bug, nothing to worry about.

See http://www.cisco.com/cgi-bin/Support/Bugtool/onebug.pl?bugid=CSCsc23718&Submit=Search for details.

This is fixed in interim code version 7.0(4.2), you can upgrade to the latest interim version (7.0(4.3), fully TAC supported) here:

http://www.cisco.com/cgi-bin/tablebuild.pl/pix-interim

You can see in the Release Notes all the fixed bugs, including the one you're hitting.

1 REPLY
Cisco Employee

Re: ASA 5510 Error in config

You're running into a cosmetic bug, nothing to worry about.

See http://www.cisco.com/cgi-bin/Support/Bugtool/onebug.pl?bugid=CSCsc23718&Submit=Search for details.

This is fixed in interim code version 7.0(4.2), you can upgrade to the latest interim version (7.0(4.3), fully TAC supported) here:

http://www.cisco.com/cgi-bin/tablebuild.pl/pix-interim

You can see in the Release Notes all the fixed bugs, including the one you're hitting.

250
Views
0
Helpful
1
Replies