Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Clean Access OOB Mac error

Has anyone ever encountered this error?:

SW_Management 2006-06-23 15:43:10 Unable to process out-of-band login request from [00:00:00:00:00:00 ## 10.30.13.17] jfielder. Cause: MAC address of 10.30.13.17 not found.

I have a standard OOB deployment using mac-notification and a default port config with snmp mac-notification added.

My vlan mapping is working fine, the clients boot up and get dhcp addys and get to the web login, but upon trying to authenticate, I receive that error in the logs and the user is displayed this error on the webpage:

OOB Error: MAC address of 10.30.13.17 not found. Please contact your network administrator.

I've replicated the same problem in both ver 3.5.3 and 4.0.0.

Any ideas?

6 REPLIES
New Member

Re: Clean Access OOB Mac error

check out whether you are using the correct SNMP community string or else Implement OOB management port lock down

New Member

Re: Clean Access OOB Mac error

I am having the same issue. Were you able to fix it?

New Member

Re: Clean Access OOB Mac error

We have dealt with the problem. Clean access will only allow linkup notification with our 6513 switch. The problem resolved itself when we changed our configuration over to linkup notification. Has anyone else experienced this problem?

Bronze

Re: Clean Access OOB Mac error

Thats correct. cat6500 with IOS doesnt support mac notification. It is tentatively targeted for Early next year. For the time being, we will have to use link up notification as a workaround.

Thanks

-Alok

New Member

Re: Clean Access OOB Mac error

We have the same issue...

Did you resolve this issue? If so how? Details please...

Thanks in advance..

New Member

Re: Clean Access OOB Mac error

Hi,

I am facing the same issue. I am trying this on the 3560 switch. Do anyone have the solution for this.

383
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease to create content