Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Help required on NAT and PAT timeouts

Hi

I have configured nat and pat on the pix 515, every so often the connection is lost to the internet, leaving it for 25/30 minutes it starts working again.

I have changed the xlate timeout, arp timout etc.

Help Please

3 REPLIES
New Member

Re: Help required on NAT and PAT timeouts

This doesn't sound like a address translation problem. Even if translation times out, it takes less than a few seconds to setup a new one. You might wanna check your uplink (or uplink devices)

New Member

Re: Help required on NAT and PAT timeouts

Hi,

I have a similar problem on PIX 506 but i have doubts on my router routes , as soon as i switch off the router & start again the connection comes on again. It happens almost every 2 hours.

Can somebody help?

New Member

Re: Help required on NAT and PAT timeouts

Hi,

I think I have overcome the problem, I missed out on one variable.. The public IP addresses being used for the Global range did not have reverse DNS entries.

So i am hopeful that this will cure the problem. maybe you should also check..

Also refer to this document

http://www.cisco.com/warp/public/707/28.html

206
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content