Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

wkw
New Member

Invalid Provider Name error with Cisco Clean Access

Hi all,

I'm very new to Cisco NAC so please bear with me. Trying to deploy a Cisco CAS and a Cisco CAM in OOB VG mode. I've added the CAS into the CAM. However when I try to access the CAS web page directly (i.e. through browser https://<CAS IP> and login, it will always fail with a "Invalid Provider Name" error. Why is this happening?

Do I need to add the VLAN into the Managed Subnet?

Another question, can I use the same vlan for both CAS and CAM management? At the moment I'm using 10.1.1.2 and 10.1.1.3 for the CAM and CAS respectively. So far I can manage the CAS from the CAM.

2 REPLIES
New Member

Re: Invalid Provider Name error with Cisco Clean Access

wkw,

for managing the cas directly, have you tried https://cas ip/admin?

for the second question, cas trusted and cam should be on different vlans

wkw
New Member

Re: Invalid Provider Name error with Cisco Clean Access

Thanks JVR775,

I tried https://casip/admin and it worked...also did a couple of things including changing the cam and cas trusted vlans to different ones, creating roles for authenticated users. It worked to some extent , at least now my test client can connect and authenticate via the NAC. However there were still some bugs, but that might be coz i'm using version 4.1.2 for the CCAS and CCAM, in VG OoB. Will try to download the latest and test it out. Thanks!

972
Views
3
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content