Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

Hi.

Help me please to undestand.

I have OOB mode on next equipment:

CAM 4.7.2

CAS 4.7.2

2811 router

win2008r2 enterprise

Linksys srw2008mp

Catalist 4000

same hosts: winxp and win7 with nacagent 4.7.2

AD SSO on CAM started, ports on switch is controled.

On layer 3 network works fine, but nacagent on hosts don't started.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

In your network.png screen capture you do not have "Enable L3 support" checked.  You need this checked if the computer is one or more L3 hop away from the NAC server.  Since you're running in OOB Real IP GW mode, I'm assuming this is the case.  You'll just have to run through these steps

1.  check the box

2.  reboot the NAC server

3.  try again

Could you provide a diagram of your scenario?  That would help out a lot.

Rob

4 REPLIES

Re: NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

Alexandr,

Please post screen shots of your CAS configuration pages (Network, Managed subnets, VLAN mappings if VGW, Static routes if RIP) and the Traffic policies page.

Faisal

New Member

Re: NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

I replaced the Catalyst 4000 to Catalyst 2950 but no change.

vlan mapping is not.

with best regards, Alexandr

New Member

Re: NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

In your network.png screen capture you do not have "Enable L3 support" checked.  You need this checked if the computer is one or more L3 hop away from the NAC server.  Since you're running in OOB Real IP GW mode, I'm assuming this is the case.  You'll just have to run through these steps

1.  check the box

2.  reboot the NAC server

3.  try again

Could you provide a diagram of your scenario?  That would help out a lot.

Rob

New Member

Re: NAC 4.7.2 OOB not started agent, ADSSO win2008 r2 enterprise

it's work.

Thanks

331
Views
0
Helpful
4
Replies