Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

NAC agent login issue from remote site

Hi,
We have just deployed a NAC system with CSA. (CSA is not activated yet, but NAC checks the installation of CSA agent on the machines) We have one remote site connecting to the main site through GRE tunnel.
The problem is the following at the remote site:
- If the swithcport is in controlled state and the user logs into the windows domain the PC remains in the AUTH VLAN and then nothing happens.
- If the swithcport is in controlled state and the user logs into the agent locally forexample with the local guest user account then it gets the full access to the network.
The SSO is working fine on the main site, we only having problem on the remote site. I have checked the IP connection, routing is seems to be fine.
What can be the problem?
Thanks,
Gergely
Everyone's tags (4)
2 REPLIES

Re: NAC agent login issue from remote site

Gergely,

Quite a few things could be wrong here. I'd start by verifying that the SNMP strings are all kosher on all sides and ensure that after logging in, the SNMP set from the CAMs are reaching the switch and being treated right.

HTH,

Faisal

New Member

Re: NAC agent login issue from remote site

Thanks for the answer, but I dont think that there would be a problem with the SNMP because if I log in to the NAC agent with a NAC local , so no windows domain user I get the corrent VLAN on the switchport and get the full network access.
473
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content