Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

NAC Appliance 3140 problem

Hi, I have some problems with my 3140 appliance, here's what I have when booting my CAS

Starting perfigo: No env file found. IPsec not started.

<stdin>:1: syntax error near ':'

<stdin>:1: syntax error near '-'

<stdin>:1: syntax error near '.'

<stdin>:1:<stdin>:1: unknown element class 'usage'

syntax error: p<stdin>:1: unknown element class 'make'

ort number shoul<stdin>:1: unknown element class 'linux'

d be integer

<s<stdin>:1: unknown element class 'pl'

tdin>:1: syntax <stdin>:1: unknown element class 'ha_mode'

error: port numb<stdin>:1: unknown element class 'i_addr'

er should be int<stdin>:1: unknown element class 'i_mask'

eger

<stdin>:2:<stdin>:1: unknown element class 'i_gw'

output port use<stdin>:1: unknown element class 'i_poll'

less at end of c<stdin>:1: unknown element class 'i_eth'

hain

<stdin>:1: unknown element class 'e_addr'

<stdin>:1: unknown element class 'e_mask'

<stdin>:1: unknown element class 'e_gw'

<stdin>:1: unknown element class 'e_poll'

<stdin>:1: unknown element class 'e_eth'

Router could not be initialized!

click: starting router thread pid 2784 (f7656f80)

<stdin>:1: unknown element class 'usage'

<stdin>:1: unknown element class 'make'

<stdin>:1: unknown element class 'linux'

<stdin>:1: unknown element class 'pl'

<stdin>:1: unknown element class 'ha_mode'

<stdin>:1: unknown element class 'i_addr'

<stdin>:1: unknown element class 'i_mask'

<stdin>:1: unknown element class 'i_gw'

<stdin>:1: unknown element class 'i_poll'

<stdin>:1: unknown element class 'i_eth'

<stdin>:1: unknown element class 'e_addr'

<stdin>:1: unknown element class 'e_mask'

<stdin>:1: unknown element class 'e_gw'

<stdin>:1: unknown element class 'e_poll'

<stdin>:1: unknown element class 'e_eth'

Router could not be initialized!

Error : click router is not running.

cat: /proc/click/cam_flag/value: No such file or directory

BaseAgent process reconnecting...

[ OK ]

Fedora Core release 4 (Stentz)

Kernel 2.6.11-perfigo on an i686

Any idea ?

5 REPLIES
Community Member

Re: NAC Appliance 3140 problem

Charles,

I'm using 3140 hardware with no problem. Is this problem came out after an upgrade (ie 4.1.1) ??? I'm still running 4.1.0.2.

If you are running two CAS (for failover), is it giving you the same error on both ?

Community Member

Re: NAC Appliance 3140 problem

Hi Dominic, I solved my problem, I think my iso was corrupted. I reinstalled my CAS and now everything'S fine. Are you using your 3140 as a virtual gateway ? I have some troubles using it with a vpn 3030.

Thx

Charles

Community Member

Re: NAC Appliance 3140 problem

Right now we are using Real-IP GW OOB setup for our lan users.

Phase two will be a second CAS in Virtual GW Inband with VPN 3020.

What kind of trouble are you exeperiencing ?

Community Member

Re: NAC Appliance 3140 problem

I can establish a VPN connection and traffic is block toward my CAS (thats what i want) but CCA never ask me to log in so i'm stuck there...no success with web login too.

Community Member

Re: NAC Appliance 3140 problem

Solved again : routing problem

130
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content