Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NAC - users first access to web unsuccessful

Hello

We have a NAC appliance with CAM and CAS. When somebody tries to load any external page, he is supposed to get the CAS authentication page. However, what he gets is a "not found" error message. If he types directly the IP of the CAS in the browser, then he does get the authentication page. After the authentication, the user can access to internet properly.

We have tried to recreate the certificates in the CAS but the result has been the same.

Does anybody have some idea about what can be happening?

Thanks

3 REPLIES
New Member

Re: NAC - users first access to web unsuccessful

Make sure that client can resolve hostname for CAM and cas. Check dns settings on client.

New Member

Re: NAC - users first access to web unsuccessful

Thank you for your help. I think the customer has already checked DNS settings, but I'll try to find it out. In the meantime, do you know any other possible cause for this problem?

New Member

Re: NAC - users first access to web unsuccessful

It sounds like the AUTH VLAN traffic is not being sent to the CAS.

Are you configured for as an L3 OOB? If so, you will need to policy route the AUTH VLAN subnet to the CAS Virtual Untrusted address.

122
Views
0
Helpful
3
Replies