Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Hi,

on configuring NAC for Posture Assessment, I found out the system currently do not support any AV/AS. Is it normal ?.  I have attached screenshots show I am talking about. Furthermore, I have configured the system for Auto Update, but nothing has changed.

Appreciate your expertise.

Thanks

Mike

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Mike,

For some reason your auto-update isn't working. The screen that shows all zeros for the various parameters there should have numbers.

Make sure your CAM can access the internet and traffic towards www.perfigo.com isn't blocked and do a manual update on your CAM.

The current version of checks and updates when I did a moment ago was 96132.

HTH

Faisal

--

If you find this post helpful, please rate so others can find the answer easily

6 REPLIES

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Mike,

For some reason your auto-update isn't working. The screen that shows all zeros for the various parameters there should have numbers.

Make sure your CAM can access the internet and traffic towards www.perfigo.com isn't blocked and do a manual update on your CAM.

The current version of checks and updates when I did a moment ago was 96132.

HTH

Faisal

--

If you find this post helpful, please rate so others can find the answer easily

New Member

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Thanks Faisal for clarification.

New Member

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Hi Faisal,

I have verified it, CAM reaches the Internet. I have attached also the log shows it reaches Cisco update server, but there is no update yet. The question is, how can manually get the update and then upload it to CAM.

Thanks

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Mike,

Open a SSH session to your CAM, and type this: wget http://www.perfigo.com

Please post the resulting session here.

Thanks,

Faisal

New Member

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Thanks Faisal, actually I am too far from the CAM and do not have remote access to it. But before leaving the site, I did configured the Web Firewall to all all IP traffic from the CAM to any, and noticed very few hits on the FW access-list, but the Update counters still shows 0s for AV/AS.

From your question I came up with the conclusion that CAM gets the AV/AS from the www.perfigo.com, and not pre-installed, and the web access is only needed for the update. Am I right ?.

Thanks

Re: NAC with "Supported AV/AS Product List 0"

Hi,

Yes, you're correct. CAM needs to talk to www.perfigo.com to get the updates. If any device in the path is blocking that, then the updates would fail.

HTH,

Faisal

--

If you find this post helpful, please rate so others can find the answer easily

264
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease login to create content