Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

New to VPN: trouble bringing up tunnel

I'm new to cfg/using VPN. I have a 3002 that I cannot get to bring up a tunnel using PPPoE. The private interface is up but the public keeps saying "Waiting for PPPoE".

When I try to connect VPN (VPN 3002 connection status) I get the errors in the logfile. What should I check. Thanks in advance.

========================================

1 11/11/2005 16:31:51.390 SEV=4 AUTH/29 RPT=1

Management user admin disconnected: duration 0:01:14

2 11/11/2005 16:34:23.690 SEV=4 HTTP/50 RPT=1 10.3.144.74

HTTP 404 Not Found (/)

3 11/11/2005 16:34:28.360 SEV=5 HTTP/10 RPT=6 10.3.144.74

HTTP 401 Unauthorized: Authorization Not Present

4 11/11/2005 16:34:28.360 SEV=5 AUTH/36 RPT=3 10.3.144.74

User [ admin ] Protocol [ HTTP ] attempted ADMIN logon.

Status: <ACCESS GRANTED>

5 11/11/2005 16:34:28.360 SEV=4 AUTH/83 RPT=3

User [admin] connected

A

6 11/11/2005 16:34:28.360 SEV=4 HTTP/47 RPT=3 10.3.144.74

New administrator login: admin.

  • Other Security Subjects
1 REPLY
New Member

Re: New to VPN: trouble bringing up tunnel

Problem solved: Servers at far end needed to be modified to accept connectivity from the VPN client.

121
Views
0
Helpful
1
Replies