Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

PDM importing object-group

PIX 515 6.2(2)

PDM 2.1.1

I manually created a number of object-groups and have referenced them in an ACL on the pix via the cli, I then started PDM but PDM doesn't display the groups I created.

I can create a object-group via PDM and it appears in PDM and when I do a show object via the cli.

Here's one of the object groups I created

object-group network DMZ

network-object 192.168.222.0 255.255.255.0

network-object 192.168.17.0 255.255.255.0

network-object 192.168.196.0 255.255.255.0

network-object 192.168.223.0 255.255.255.0

network-object 192.168.224.0 255.255.255.0

I've tried "refresh PDM with running config"

Any ideas why PDM isn't showing these objects?

Thanks

2 REPLIES
Bronze

Re: PDM importing object-group

There seems to be an issue with PDM 2.1.1's operation with the object-groups command. Please refer to Bug CSCdy47319 which talks about the PDM hanging while loading certian configurations that have object groups defined and have static commands corresponding to some of the addresses specified in the object groups.

Community Member

Re: PDM importing object-group

I have been having a similar issue ALL morning... mine has to do with service object-groups.. I create a service group via the CLI, call it webservces... add various ports... add it to a new ACL... and then add the ACL to an interface and all my other ACL's that were on that interface disappear... however, if I add the service group via PDM, it doesn't wipe them out... ???

91
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content