Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

PDM with PIX 515 doesn't work

I just upgraded our PIX 515 from 6.1 to 6.2. I also added DES support and loaded PDM ver. 2.1. I am trying to browse to the PDM, but I cannot. What am I missing?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: PDM with PIX 515 doesn't work

Hi,

did you add the following lines to your config and did you use HTTPS to browse to the pix (http is not supported, only https)?

http server enable

http A.B.C.D 255.255.255.255 inside

A.B.C.D is the ip address of the host from which you are trying to reach the pix with the pdm.

If you're still having problems after adding these two lines, you could have a look at this page:

http://www.cisco.com/warp/customer/110/pdm_http404.shtml

Kind Regards,

Tom

2 REPLIES

Re: PDM with PIX 515 doesn't work

Hi,

did you add the following lines to your config and did you use HTTPS to browse to the pix (http is not supported, only https)?

http server enable

http A.B.C.D 255.255.255.255 inside

A.B.C.D is the ip address of the host from which you are trying to reach the pix with the pdm.

If you're still having problems after adding these two lines, you could have a look at this page:

http://www.cisco.com/warp/customer/110/pdm_http404.shtml

Kind Regards,

Tom

New Member

Re: PDM with PIX 515 doesn't work

I did the https, but I did not enter the http server enable command. I'll try it on Monday, thanks for your help.

Gary

120
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content