Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Save configuration in ASA 5505

Hi all,  I have this issue, I save the configuration in the ASA 5505 using write memory or using copy run start but whe i unplug the power cord and plug it back in the ASA gets its factory default configuration.... then what i do is a copy start run to get the configuration active....

why is this so? even though i saved the config to flash ... regards!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Save configuration in ASA 5505

You have incorrect boot register:

Please follow up the following document:

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/asa/asa71/configuration/guide/trouble.html#wp1062992

You need to set up default value 0x1

___

HTH. Please rate this post if it was helpful. If this solves your problem, please mark this post as "Correct Answer"

2 REPLIES

Save configuration in ASA 5505

You have incorrect boot register:

Please follow up the following document:

http://www.cisco.com/en/US/docs/security/asa/asa71/configuration/guide/trouble.html#wp1062992

You need to set up default value 0x1

___

HTH. Please rate this post if it was helpful. If this solves your problem, please mark this post as "Correct Answer"

New Member

Save configuration in ASA 5505

I never changed the config register. the default value was 0x41 . I switched it back to 0x1.

Thanks for your response! 

3326
Views
0
Helpful
2
Replies