Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

What am I missing?

Hi,

I am really good with 1700-2500 series routers but this new asa5500 is like learning a new language.

I am unable to forward ports thru this router. I have attached a config. I am simply trying to get smtp thru for now and I'll deal with the rest later, but despite all of my configuration tests I can't seem to do it.

Can some one take a look and suggest what I am doing wrong?

Thanks.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Silver

Re: What am I missing?

Simple trick use the keyword "interface" in your static command

static (inside,outside) tcp interface smtp 192.168.100.10 smtp netmask 255.255.255.255

Do let me know if this works.

HTH

Hoogen

Do rate if this post helped you :)

3 REPLIES
New Member

Re: What am I missing?

I'm not sure if this has an impact but you don't have any access-list on your inside interface. My two cents ...

Silver

Re: What am I missing?

Simple trick use the keyword "interface" in your static command

static (inside,outside) tcp interface smtp 192.168.100.10 smtp netmask 255.255.255.255

Do let me know if this works.

HTH

Hoogen

Do rate if this post helped you :)

New Member

Re: What am I missing?

Yup, that did the trick - thanks much!

95
Views
10
Helpful
3
Replies