Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

1310 bridge not accessing default gateway

New with configuring BVI. I have a 1310 bridged to an older Cisco bridge on our WLAN. On a wired client machine behind this new bridge, I can ping, telnet, remote, get DHCP address successfully. I cannot ping, contact default gateway and therefore get to the internet with any clients behind this bridge. I have attached the config. Hopefully, it is something simple I am missing in the configuration.

Current configuration : 1109 bytes

!

version 12.4

no service pad

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

service password-encryption

!

hostname HSAGBRIDGE

!

enable secret xxx

!

no aaa new-model

!

resource policy

!

ip subnet-zero

ip name-server 10.28.1.2

!

!

!

dot11 ssid tsunami

authentication open

infrastructure-ssid

!

dot11 network-map

!

!

username Cisco password xxx

!

bridge irb

!

!

interface Dot11Radio0

no ip address

no ip route-cache

!

ssid tsunami

!

antenna transmit right

antenna receive right

antenna gain 24

station-role workgroup-bridge

bridge-group 1

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface FastEthernet0

no ip address

no ip route-cache

bridge-group 1

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface BVI1

ip address 10.28.3.10 255.255.0.0

no ip route-cache

!

ip default-gateway 10.28.1.1

ip http server

no ip http secure-server

ip http help-path http://www.cisco.com/warp/public/779/smbiz/prodconfig/help/eag

snmp-server community tsunami RO

!

control-plane

!

bridge 1 route ip

!

!

!

line con 0

line vty 0 4

login local

!

end

163
Views
0
Helpful
0
Replies