Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

3560PoE Puzzler..Phone doesn't power up but Access Point does

Have a 3560PoE enabled switch. When we plug a 802.3AF phone in it won't power up but if I plug a Cisco AP point in it will power up the port on the switch. Anyone know whats going on? Command line (port configuration) to fix this?

4 REPLIES
New Member

Re: 3560PoE Puzzler..Phone doesn't power up but Access Point doe

What model Access Point and Phone are you using?

New Member

Re: 3560PoE Puzzler..Phone doesn't power up but Access Point doe

New Member

Re: 3560PoE Puzzler..Phone doesn't power up but Access Point doe

Thanks for the sheet. I found this...

The Catalyst 3560G does not provide inline power to an IP phone connected to a port where a non-powered device was previously connected and unplugged from the port. This problem occurs with Poe settings of both auto and static on the port. This issue can also occur in 3750 Series Switches. It has been identified in Cisco bug ID CSCsc10999 ( registered customers only) ..

The workaround is to issue shutdown/no shutdown on the port. Then, the switch provides power to the IP phone. This issue has been resolved in Cisco IOS Software Release 12.2(25)SED1.

New Member

Re: 3560PoE Puzzler..Phone doesn't power up but Access Point doe

Right on.

Did that fix it?

127
Views
0
Helpful
4
Replies