Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

AP-1231G boot problem :(

I have Cisco AP-1231G.

My problem is that this AP doesnt want boot "automatically". This is console:

Xmodem file system is available.

flashfs[0]: 143 files, 7 directories

flashfs[0]: 143 files, 7 directories

flashfs[0]: Total bytes: 7741440

flashfs[0]: Bytes used: 4922880

flashfs[0]: Bytes available: 2818560

flashfs[0]: flashfs fsck took 20 seconds.

Reading cookie from flash parameter block...done.

Base ethernet MAC Address: 00:13:7f:7d:34:07

Initializing ethernet port 0...

Reset ethernet port 0...

Reset done!

ethernet link up, 100 mbs, full-duplex

Ethernet port 0 initialized: link is up

The system is not configured to boot automatically. The

following command will finish loading the operating system

software:

boot

C1200 Boot Loader (C1200-BOOT-M) Version 12.2(8)JA, EARLY DEPLOYMENT RELEASE SOF

TWARE (fc1)

TAC Support: http://www.cisco.com/tac

Compiled Wed 12-Feb-03 15:23 by hqluong

ap:

What I have to do ?

  • Other Wireless - Mobility Subjects
2 REPLIES
New Member

Re: AP-1231G boot problem :(

Check your Conf reg is set to 0xF

New Member

Re: AP-1231G boot problem :(

I have the same problem with a 1242AG, which is managed by a 4400 controller. It boots fine after I type "boot" into the console. Not sure how to set "Conf reg" to the indicated value, either through the console or the 4400.

What I can't seem to find is the equivalent to what you suggest above, nor a "Config ap boot" type of command. Any help would be greatly appreciated.

194
Views
0
Helpful
2
Replies