Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

I am trying to build a template for our AP-1010 access points. Whenever I click the "apply" button, I get an error message that says the following in the the 802.11b/g Parameters area: Failure: MEDIATION-1, Attempt to set conflict attribute value, LradIf,antennaGain,LradIf!<Mac-address>!1

I am still learning as I go. Any help would be appreciated.

konrad

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Silver

Re: AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

Are you using the WLSE or the WCS?

Silver

Re: AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

The error looks like it is erroring pushing antenna information as part of the template. If that is correct, can you try disabling the antenna selections and try again?

-Eric

Please remember to rate all helpful posts.

3 REPLIES
Silver

Re: AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

Are you using the WLSE or the WCS?

Silver

Re: AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

The error looks like it is erroring pushing antenna information as part of the template. If that is correct, can you try disabling the antenna selections and try again?

-Eric

Please remember to rate all helpful posts.

New Member

Re: AP template fails to propogate to APs -MEDIATION-1

I got it. It was pushing the antenna info which it did not need. thanks.

261
Views
5
Helpful
3
Replies