Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

AP1242AG workgroup bridge not passing traffic to/from Ethernet devices

Hi,

Apologies if this is posted in the wrong discussion/forum thread.

I have a Aironet 1242AG Wireless Access Point configured in Workgroup Bridge mode. The Access Point associates successfully using WPA-PSK to the existing SSID that we have here. I am able to ping the Access Point's IP address (BVI1) consistently.

However, anything I connect to the FastEthernet port on the Access Point is not accessible from the main network (across the wireless workgroup bridge). I can consistently ping the Ethernet attached device from the CLI on the Access Point itself, but from anything else I get intermittent responses - sometimes nothing at all.

Interestingly, if I either enable or disable infrastructure-client on the Dot11Radio0 interface I get a brief burst of traffic (I'm running a continuous ICMP ping) then it goes dead again.

My intuition says something to do with ARP, but I've tried a number of ARP-related configurations and had no joy.

Can anyone shed any light on this?

TIA,

Regards,

2 REPLIES
New Member

Re: AP1242AG workgroup bridge not passing traffic to/from Ethern

No ideas?

New Member

Re: AP1242AG workgroup bridge not passing traffic to/from Ethern

Hi,

If my memory serves me right, for workgroup bridges you will need to add in the MAC address for each Ethernet device in MAC control list so these can pass traffic through the bridge.

198
Views
0
Helpful
2
Replies