Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

BR1410 issues???

Hi all,

I'm having some problems with a bridge shot between a pair of AIR-BR1410A-A-K9's, sometimes to the point that I can't get logged in (telnet) to the near root-bridge and users at the far end end up dead in the water. I have no trouble getting into the 2950 switch that the bridge is connected to. TACACS authentication to the bridge fails and sometimes falls back to local authentication as if the CPU is pegged.

The router LAN interface, switches, bridges and users are all one flat vlan1. I didn't design or build it. I just have to support it.

Root is running c1410-k9w7-mx.123-4.JA

Non-Root is running c1410-k9w7-mx.123-4.JA1

Current configuration : 229 bytes

!

interface Dot11Radio0

no ip address

no ip route-cache

!

ssid XXXXXXXXX

!

concatenation

speed basic-6.0 9.0 basic-12.0 18.0 basic-24.0 36.0 48.0 54.0

rts threshold 4000

station-role non-root

infrastructure-client

end

Questions:

Ideas on things to check/eliminate?

How do I determine the noise floor if I wanted to use clear channel assessment?

Recommendations for a 5Ghz spectrum analyzer that won't break the bank (that I can sell to my boss)?.

Thanks!

2 REPLIES
Silver

Re: BR1410 issues???

Do you see any error message. If so post the error messgage

New Member

Re: BR1410 issues???

As I recall there were some messages about deauthenticating peer. The thing finally died to where I couldn't ping it from its switch. I'm on-site today after a six hour drive. I'll be replacing it today.

Thanks.

217
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content