Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Can't browse domain

We have six 1131AG WAP's, lightweight, managed through a 2514 controller.  We have a Windows 2008R2SP1 domain. Wireless users can connect to the network, and log on to the domain without any apparent 'issues'. They can access domain resources. However, they cannot browse the domain in Network Neighborhood. Interestingly, they can map a drive to shares on the servers, so long as they manually type in the path. This occurs with desktops running Windows 7 Pro, 32 and 64 bit; XP Pro SP1, 32 and 64 bit; ditto for laptops. The wireless NICs vary as to manufacturer, but do include Trendnet, Intel Centrino, and Intel Pro 100/1000. If I connect any of these machines via by wire, they can access all domain resources and browse the domain in Network Neighborhood in the usual manner. So I'm thinking I have some kind of a config problem with the WAP's/controller. If anyone has any suggestions or advice, I'd appreciate it. TIA.

3 REPLIES

Re: Can't browse domain

You need to enable multicast on the wireless controller.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

Rating useful replies is more useful than saying "Thank you"

Re: Can't browse domain

Make sure that broadcast forwarding is enabled.

Steve

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Can't browse domain

Well now, don't I feel like the proverbial dorque! 

That worked.

Thank you, gentlemen.

256
Views
0
Helpful
3
Replies