Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cisco Access Point is not Broadcasting

Hello ,

one of my Access Point is showing up in WLC but not broadcasting .

any Idea Please advice.

7 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

Cisco Access Point is not Broadcasting

Makre sure the radios are up, the 802.11abgn radios bands are enabled and you have a valid ssid.  You need to provide more info so we can drill down on the issue.  Is it all Ap's or just one... multiple ssids?

Post your show run-conf and let us know what the ssid is.

Thanks,

Scott

*****Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"*****

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
Hall of Fame Super Silver

Cisco Access Point is not Broadcasting

Also post the show ver from the AP.

Thanks,

Scott

*****Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"*****

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
New Member

Cisco Access Point is not Broadcasting

Fella ,

thanks for your reply ,

ther 13 APs , one is showing not broadcasting . i am not much experienced in Wireless and one my customer facing this issue . what els i can check on site ?

Hall of Fame Super Silver

Cisco Access Point is not Broadcasting

Make sure the AP is in the correct AP Group... can you get a show run-config?

Thanks,

Scott

*****Help out other by using the rating system and marking answered questions as "Answered"*****

-Scott
*** Please rate helpful posts ***
Hall of Fame Super Gold

Cisco Access Point is not Broadcasting

Only one AP?

1.  Make sure all the radios for this particular AP is up/up.

2.  AP Group - make sure the AP is a member of the AP group where the SSID is assigned

You'll need to provide more information.

Cisco Access Point is not Broadcasting

With newer WLC code, the radios within the AP are OFF by default.  More buttons to push.

And you may have the 'Out-of-Box' AP Group feature enabled as do I.  However, I have none in the 'dafault' group.

VIP Purple

Cisco Access Point is not Broadcasting

Hi Islam,

In WLC GUI ( go to Wireless tab) & select the AP

1. Check the "Admin Status" of the AP. It should be enable

2. Advanced setting page of AP, "AP Group name" set to be correct ap group. If you haven't create any additional ap groups it should be in "default-group"

3. Also check in the interface tab of the AP configuration both radio 0 & radio 1 interface Operation Status is UP

HTH

Rasika

*** Pls rate all useful responses *****

213
Views
5
Helpful
7
Replies
CreatePlease login to create content