Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

clients on Flex-Connect AP loses IP addresses.

Hi all,

I have a funny (actually not funny, more frustrating problem)
I'm using Flex connect to all my remote site. l think I have 20 different locations. All works perfectly except one.
VLAN 509 = Guest
VLAN 510 = VLAN for production (PEAP)
Vlan 511 = Native VLAN

 

Switch port:
interface GigabitEthernet1/0/45
  switchport trunk native vlan 511
  switchport mode trunk
  SRR-queue bandwidth share 1 30 35 5
  SRR-queue bandwidth shape 30 0 0 0
  priority-queue out
  mls qos trust DSCP
end

Its only on the VLAN 510 I have the issue.
- VLAN 510 = a mix of wireless and Wired clients.
- Wired clients and wireless client use the same DHCP server.
- Wired clients work fine all the time.
- Wireless clients loses the connection, or their IP address.

Almost every morning I need to reload the AP. After a reload the client start forwarding traffic.

any suggestions to what might be wrong?

 

2 REPLIES
New Member

No clever hints?

No clever hints?

New Member

Ok. Lets try with a little

Ok. Lets try with a little more information.
Maybe other have the same issue?
If I change the native VLAN on the Access point from VLAN 511 to VLAN 1. The AP starts to forward packets again, at least for awhile.

If I reload the AP it starts to forward packets again, for like a day.

The AP Config:

ap-flex.png

 

Some debug information:

A debug client trying to access VLAN 509 = all ok

509_all_ok.txt

 

A debug client trying to access VLAN 510 = fail.

510_fail.txt

 

A debug where cliet access vlan 509, then 510, then 509 and then 510.

 

I hope some one can help.

75
Views
0
Helpful
2
Replies