Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Error connecting to AP using Windows XP

Have anyone seen this error? "Authentication Started with *No Name Specified*"

I'm using the latest ACU, Aironet 350 PCM client adapter, 350 AP, Windows XP SP1.

win2k connects just fine.

Thanks for any help!

5 REPLIES
New Member

Re: Error connecting to AP using Windows XP

I have the same setup and it works great. What kind of authenication are you using?

New Member

Re: Error connecting to AP using Windows XP

I'm using PEAP. I figured it out: the XP "balloon bubble was disable on the image that we had. I enable it and got the logon prompt for authentication. Thanks

New Member

Re: Error connecting to AP using Windows XP

How did you enable the ballon bubble in XP...

My problem is when the balloon pops up, when I click on it, instead of the logon box I get the "view available wireless lans" box.

I have better success "right-clicking" but not always.

Sometimes the logon box appears but very rarely, is this an XP bug. Also, what a dumb place to put this feature

Dave from Winnipeg, MB Canada

New Member

Re: Error connecting to AP using Windows XP

I agree. Here's the link, but I did the reverse to enable it.

Damien Dinh

KU Med

New Member

Re: Error connecting to AP using Windows XP

230
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content