Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Error installation 3rd party certificate on wlc for webauth

i,

I would like to install a web auth certificate on a 5508. Version 7.6.130

Every time I get an error on web gui or cli
like:

Cisco Controller) >transfer download start

Mode............................................. TFTP
Data Type........................................ Site Cert
TFTP Server IP................................... 10.1.126.100
TFTP Packet Timeout.............................. 6
TFTP Max Retries................................. 10
TFTP Path........................................ /wlan/
TFTP Filename.................................... final.pem

TFTP Webauth cert transfer starting.
*TransferTask: Oct 07 14:33:08.162: RESULT_CODE:1

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.165: Locking tftp semaphore, pHost=10.1.126.100 pFilename=/wlan/final.pem

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.249: Semaphore locked, now unlocking, pHost=10.1.126.100 pFilename=/wlan/final.pem

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.249: Semaphore successfully unlocked, pHost=10.1.126.100 pFilename=/wlan/final.pem

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.250: TFTP: Binding to remote=10.1.126.100

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.266: TFP End: 7959 bytes transferred (0 retransmitted packets)

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.266: tftp rc=0, pHost=10.1.126.100 pFilename=/wlan/final.pem
                                                                                                pLocalFilename=cert.p12

*TransferTask: Oct 07 14:33:12.266: RESULT_STRING: TFTP receive complete... Installing Certificate.

TFTP receive complete... Installing Certificate.
*TransferTask: Oct 07 14:33:12.266: RESULT_CODE:13

*TransferTask: Oct 07 14:33:16.269: Adding cert (7895 bytes) with certificate key password.

*TransferTask: Oct 07 14:33:16.309: RESULT_STRING: Error installing certificate.

*TransferTask: Oct 07 14:33:16.309: RESULT_CODE:12

Error installing certificate.

What's funny, when I'm on a 2106 with the same certificate (Version: 7.0.250.0) install, everything works!

Does anyone have an idea to solve this problem?
 
Regards
Juergen
2 REPLIES
New Member

I have the same problem with

I have the same problem with 5508 7.6.130 and same certificate installed without error on 12 x WiSM v1 7.0.xxx.. I went through all the links provided with no avail and will try to escalate to TAC's.

Thanks.

 

 

603
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content