Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Factory reset Location Applicance

Guys,    

i am trying to factory reset my location appliance from the serial.  the reason for this is that i down graded it last night and am having issues.

I notice that you can clear the config once you add it to WCS but i cant do this, gives me an error that either my username is incorrect or networking issues.

Am happy to reinstall the whole thing if need be.

Please help :-)

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: Factory reset Location Applicance

Hi,

/opt/locserver/db/linux/server-end.db

Deleting this file, sets the Location appliance back to default from a database perspective (deletes any interaction that has been done through WCS).

There is also the initial config wizard :

/opt/locserver/setup/setup.sh

you can run it to reconfigure basic 2710 options.

In case of lost root password to appliance :

- Once the GRUB screen comes up, press Esc to enter the boot menu

- Press 'e' to edit

- Navigate to the line beginning with "kernel", and press 'e'

- At ehe end of the line put a space, followed by the text "init=/opt/locserver/setup/setup.sh"

- Press Enter to save this change.

- Press 'b' to begin booting

- The boot sequence will commence at the end of which the initial location appliance setup script will be run.

- The user may follow the instructions given by the script to change one or more location related parameters.

- At the end of the script, the user will be asked if they would like to reboot the machine

- Select yes, and let the machine reboot.

- Please note, that if the user only wishes to change the password, the pre-beringer recovery method will work as well.  

I hope this helps.

Nicolas

===

don't forget to rate answers that you find useful

Re: Factory reset Location Applicance

Hi,

     thanks for your reply.

i didnt have that file:

[root@loc-server root]# /opt/locserver/db/linux/server-end.db
-bash: /opt/locserver/db/linux/server-end.db: No such file or directory

but did have a server-eng.db that i could delete.

in the end i uninstalled the server and reinstalled which has resolved my problem (After hours of fighting with it)

thanks again for your help.

MJ

395
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content