Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Flexconnect: http & https

Hi All.

 

I have 2 sites that are using Flexconnect AP's.

If I connect to the SSID, I am able to Ping & Telnet to my WLC & ISE Devices.

However.  I'm unable to open a http or https connection to the devices.

I have no Access Lists blocking any traffic - I can open a https session up to the switch where the WLC & ISE device is connected to.

 

Any Ideas on this ?

5 REPLIES
Bronze

You would have to enable

You would have to enable Wireless connections to the web browser.

Use the following command.

config network mgmt-via-wireless enable

Hope that works.

 

New Member

it is enabled.  that is how I

it is enabled.  that is how I access the WLC locally

you may also need to:config

you may also need to:

config network mgmt-via-dynamic-interface enable

 

for it to work

 

HTH,

Steve

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
New Member

Guys. Please note I have this

Guys.

 

Please note I have this issue connecting to both my WLC & ISE Boxes

oh well then....Check L3 for

oh well then....Check L3 for an ACL that blocks mgmt of the devices from certain subnets.

 

HTH,

Steve

HTH, Steve ------------------------------------------------------------------------------------------------ Please remember to rate useful posts, and mark questions as answered
66
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content