Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

PI 1.3 map problems

Getting this message when trying to open a map.  Happens on most of the maps but not all.

There was an error while parsing and rendering the content. (Could not load class 'xwt.widetE.layout.Dialog'. Did you spell the name correctly and use a full path, like 'dijit.form.Button'?)

Anyone else getting this?

Dan.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Bronze

Re: PI 1.3 map problems

looks like this

CSCud62644 Maps generate error parsing and rendering content in PI

fixed in 1.4 and 2.0

Sent from Cisco Technical Support iPad App

6 REPLIES
jaa
New Member

PI 1.3 map problems

Can see this is an old topic, but im getting the same error opening a map.

Hope there is a solution on the problem.

/Joergen

New Member

PI 1.3 map problems

Not really an old topic, posted it last week....

I think it might have something to do with ap's being assigned to the map but factory reset...i'm not sure.  Try removing all of the AP's from the map and re adding them.

Bronze

Re: PI 1.3 map problems

looks like this

CSCud62644 Maps generate error parsing and rendering content in PI

fixed in 1.4 and 2.0

Sent from Cisco Technical Support iPad App

New Member

PI 1.3 map problems

Thanks.  So I guess we are waiting until 2.0 is available.

New Member

PI 1.3 map problems

I found out today that is actually works fine in Chrome version 28.  29 does not work.

jaa
New Member

Re: PI 1.3 map problems

I changed browser to Firefox, and i aint getting the error anymore.

1345
Views
5
Helpful
6
Replies