Cisco Support Community
Community Member

WCS not sending Email Notification

We are trying to configure email notification on a WCS running version .

The mail server we used is MS exchange. We have already defined the email ID's, email notification Alarms and the mail server  in WCS. The manual test of the configuration is working perfectly and it sends emails. But when we triggers an alarm , ie, client association , we do not receive the emails.

Can you think of anything we missed.

Is there anywhere we can check whether the WCS has actually sent the notification?

Appreciate any feedback.

Hall of Fame Super Silver

Re: WCS not sending Email Notification

Try to restart the WCS service after you made the change and see if then you get the notifications.  What level did you set client association to?

*** Please rate helpful posts ***
Cisco Employee

Re: WCS not sending Email Notification

Did you make sure that a valid email address is associated to the event and is supposed to be sent out for that level of event.  Try checking in 4.2 Monitor > Alarms > Pulldown "Email Notification" and then click the Alarm Category and make sure a valid email is entered there and "Critical" is checked.  In 6.0 Monitor > Alarms >              Pulldown Email Notification. Make sure you check the box to enable it.  

Community Member

Re: WCS not sending Email Notification

Thanks for all the feedback.. I will checked the setting and restart WCS if necessary. Will keep you posted.

CreatePlease to create content