Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Cisco 7513 'clear lines' command not working

Hi All,

I am currently running an old Cisco 7513 unit and just yesterday, we are having problems telnetting into it.

Upon consoling into it, it appears all the vty lines are occupied from outside sources and did not time out.

I tried doing a 'clear line' command on all of them but they just won't kill the sessions.

I cannot reboot the machine yet, as it is running critical traffic but is there a workaround for this?

Due to this problem we are unable to telnet into the router and that can cause serious problems in the long run.

Thanks again!

3 REPLIES
Bronze

Re: Cisco 7513 'clear lines' command not working

Hi,

I assume you are using the following?

clear line vty 0

To prevent this in the first place then you should have the following configured

line vty 0 4

exec-timeout 30

This will clear all sessions after 30 minutes idle time.

Regards

New Member

Re: Cisco 7513 'clear lines' command not working

Hi,

Thanks for replying. Actually, it was previously configured as below:

line vty 0 4

exec-timeout 3 0

This should clear the line after 3 minutes idle time but some of the idle lines have been up for almost two weeks.

This shouldn't happen unless it's some sort of bug.

Bronze

Re: Cisco 7513 'clear lines' command not working

Hi,

Sounds like a bug to me. I would raise a TAC case and/or do a code upgrade.

Regards

967
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content