Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

I am trying to configure an HWIC-AP on a 2811 router. I keep getting the error “No service-IP config failed” on the 7920. The 7920 is registering with the router but I’m not able to receive a number. I’m using CCME on the router. I’m only interested in the bare minimum at this point before I add any security features. Below is the config I am using.

interface Dot11Radio0/3/0

no ip address

!

ssid ldk

vlan 1

authentication open

guest-mode

infrastructure-ssid optional

!

speed basic-1.0 basic-2.0 basic-5.5 6.0 9.0 basic-11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0

54.0

station-role root

!

interface Dot11Radio0/3/0.1

encapsulation dot1Q 1 native

no snmp trap link-status

I am also using switchports and int Vlan1 is 192.168.2.1 /24.

This is the first time I have configure the HWIC-AP. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Lawny

5 REPLIES
VIP Purple

Re: Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

Hello Lawny,

did you ever get this to work ?

Are you, by any chance, using the same SSID on a different VLAN ?

Regards,

GP

Community Member

Re: Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

I still haven't gotten this resolved. There is only one ssid and one vlan configured on the router.

Community Member

Re: Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

I just figured out what my problem was. Thanks.

VIP Purple

Re: Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

Hello,

curious to know what the solution is, can you post it ?

Regards,

GP

Community Member

Re: Help with Configuring an HWIC AP with a 7920

It required that I assign a static IP address to the dot11 subinterface and I had to use two dhcp pools. One for the IP phones that were plugging into the switchports and another for the wireless IP phones.

Below is the entire config for the phones.

147
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content