Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

HWIC-2SHDSL not working

Hello,

I have a 2911 running 15.0(1r)M12 with an HWIC-2SHDSL but I'm getting the following error and ATM remains down/down

HWIC_SHDSL-7-EVPOSTERR: 1: SHDSL 0/0/0, EV(3) failed - No evBuffer

%HWIC_SHDSL-5-DSLGROUP_UPDOWN: SHDSL 0/0/0 dsl-group(0) state changed to administratively down.

Configuration is simple and similar to the configuration we have on our 1800 series.

controller SHDSL 0/0/0

dsl-group 0 pairs 1

  shdsl annex A-B

I can´t find information about this error, any ideas?

Regards

JL

7 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: HWIC-2SHDSL not working

How do you know that the circuit is working ?

Note: the version you posted is rommon, not IOS. Update IOS.

New Member

HWIC-2SHDSL not working

Hi,

We know the circuit is working because we used to have a 2821 and we just upgraded to the 2911.

BTW, the IOS is 15.1(4)M1

Thanks

JL

Hall of Fame Super Gold

HWIC-2SHDSL not working

Update IOS.

If still trouble, contact the TAC.

Hall of Fame Super Gold

HWIC-2SHDSL not working

BTW, the IOS is 15.1(4)M1

What is the Feature Set?

Hall of Fame Super Gold

Re: HWIC-2SHDSL not working

Leo, being an ISR G2, this router runs universal image.

And I don't think this hardware requires any optional license to work.

Hall of Fame Super Gold

HWIC-2SHDSL not working

True. 

New Member

Re: HWIC-2SHDSL not working

Hi Joal ,

how to solved this issue,

i got the same errorr message

HWIC_SHDSL-5-DSLGROUP_UPDOWN: SHDSL 0/3/0 dsl-group(1) state changed to administratively down.

2925
Views
0
Helpful
7
Replies