Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

Hi,

Could someone please provide a link describing how to configure the 3700 router with the WIC-1AM-V2 modem module.

The purpose of this is to access the Cisco 3700 CLI for management and troubleshoot via PSTN from a home PC with a dial-up modem incase the primary link goes down.

Thanks

7 REPLIES
Silver

Re: Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

New Member

Re: Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

Thanks Satish.

I would need more info on this. Its to do with setting up the interface async.

New Member

Re: Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

Hi,

Did you ever get a solution for this? I've look everywhere I can think of.

I'm trying to get one of these WIC modems to work in a 2811 router. All I want to test is dial in for out of band management.

Thanks

New Member

Re: Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

I got this to work for me.

After installation the config picked it up in this slot:

!

interface Async0/2/0

no ip address

encapsulation slip

!

So I appplied this and now I can dial into it and sustain a connection just fine:

line 0/2/0

modem InOut

transport input all

autoselect arap

stopbits 1

speed 115200

flowcontrol hardware

Late but maybe it will help someone else.

mlc

New Member

Re: Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

I get connected but get no response back.

Not sure what is wrong.

Here is my config

interface Async0/1/0

no ip address

encapsulation slip

line 0/1/0

no exec-banner

session-limit 10

modem InOut

no exec

transport input all

autoselect arap

stopbits 1

speed 115200

flowcontrol hardware

Please let me know if you have any suggestions. I am just using HyperTerminal to connect.

Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

Hi Jsdeprey,

Not sure if you have got this resolved, but I ran into same issue. All you need is to configure password on

line 0/1/0.

It worked for me.

New Member

Out-Of-Band-Access using Cisco 3700 router with WIC-1AM-V2

Yes I did get this working, thank for response.

I think I put a password there also, and it did not seem to really do anything but make it work, I think I even entered a bunk password there and it just started working. I found this fix from looking at a co workers config in another device I think.

2385
Views
5
Helpful
7
Replies
СоздатьДля создания публикации, пожалуйста в систему